Theorie voor het autorijbewijs

Online of via een boek, wat jij makkelijk vindt

High-speed CBR theorie

High-speed CBR theorie is er speciaal voor leerlingen die snel, efficiënt en effectief de theorie willen leren. High-speed CBR theorie is een krachtige en bondige internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Je kunt met High-speed CBR theorie op jouw computer, tablet en laptop alle onderwerpen van het CBR theorie-examen bestuderen.

Onderdelen

High-speed CBR theorie voor de auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit:

 • Gevaarherkenning: het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Minimaal 13 van de 25 vragen goed beantwoorden.
 • Verkeersregels (kennis): hierbij draait het om het feitelijk benoemen en herkennen. Minimaal 10 van de 12 vragen goed beantwoorden.
 • Verkeersinzicht (kennis+): test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en ten opzichte van andere verkeersdeelnemers. Minimaal 25 van de 28 vragen goed beantwoorden.

Standaard in het Compleetpakket

Bij High-speed basic krijg je 3 maanden online toegang tot de theorie voor de auto. De 3 maanden gaan in na het activeren van jouw inlogcode. Verder heb je 5 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen.

De inlogcode ontvang je per e-mail.

Interesse in online High-speed CBR theorie?

Bestel dan High-speed CBR theorie voor de auto dan direct via onze webshop.

Bij High-speed CBR theorie voor de auto krijg je 3 maanden online toegang tot de theorie voor de auto. De 3 maanden gaan in na het activeren van jouw inlogcode. Verder heb je 5 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen.

De inlogcode ontvang je direct per e-mail.

Theorie via een boek

Leer je de theorie toch liever via een boek? Dat kan natuurlijk ook. Je besteld theorieboeken rechtstreeks via onze webshop.

Tevens bieden wij leerlingen die bij ons lessen de mogelijkheid om tegen een borg een theorieboek te lenen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Theorie-examen

Heb je een pakket inclusief theorie-examen dan reserveert Auto en Motorrijschool HANS het theorie-examen

Een theorie-examen reserveer je zelf gemakkelijk via de website van het CBR.

Direct zelf je theorie-examen reserveren.

 • Lessen vanaf
  16,5 jaar
 • Gratis
  proefles
 • Ook als
  snelcursus

Snelmenu

Meer over autorijles

Meer informatie / Inschrijven

Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Neem contact met mij op