0348-420009

Auto en motorrijschool HANS

Dé rijschool in Montfoort

Autorijschool en Motorrijschool HANS wordt al decennia lang gezien als dé rijschool van Montfoort en omgeving. Dit komt mede doordat de organisatie grote waarde hecht aan een persoonlijke benadering en het creëren van een band tussen leerling en instructeur.

Maar Autorijschool en Motorrijschool Hans staat vooral bekend om de jarenlange ervaring en expertise in het geven van autorijles, motorrijles en aanhangwagen E.

Autorijles in Montfoort

Woon jij in Montfoort en wil jij je rijbewijs halen? Rijschool Hans biedt een totaalpakket aan diensten aan. Zo kun je een voordelig lespakket aanschaffen, een snelcursus volgen en kun je bij ons terecht als je te maken hebt met faalangst, autisme of ADHD. Bovendien kennen onze instructeurs de omgeving Montfoort op hun duimpje. Aan de hand van de rijervaring die een leerling heeft worden de meest geschikte routes gereden. Zo wordt elke les maximaal benut en word je optimaal voorbereid op het behalen van je examen. Schrijf je nu in!

Motorrijles in Montfoort

Ook voor het volgen van motorrijlessen in Montfoort ben je bij ons aan het juiste adres. De eerste lessen zullen bestaan uit de voertuigbeheersing. Op het parkeerterrein bij onze rijschool in Woerden word je optimaal voorbereid om met de motor de weg op te gaan. Schrijf je nu in!

Aanhangwagen

Woon je in Montfoort, ben je in het bezit van rijbewijs B en wil je het examen voor aanhangwagen E behalen? Wij bieden een scherp geprijsd pakket aan, waarmee je binnen een dag in het bezit kan zijn van je aanhangwagenrijbewijs. Bovendien kun je bij ons een opfriscursus volgen. Schrijf je nu in!

  • Ook voor
    snelcursussen
  • Wat je met plezier leert,
    verleer je nooit
  • Al 32 jaar dé rijschool
    van Woerden e.o.

Meer informatie / Inschrijven

Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Neem contact met mij op