Direct contact:
Delen:

Content

Auto en motorrijschool HANS, dé rijschool in Woerden

Rijschool Hans wordt al decennia lang gezien als dé rijschool van Woerden en omgeving. Dit komt mede doordat de organisatie grote waarde hecht aan een persoonlijke benadering en het creëren van een band tussen leerling en instructeur. Maar rijschool Hans staat vooral bekend om de jarenlange ervaring en expertise in het geven van autorijles, motorrijles, aanhangwagen E en het geven van cursussen voor het theorie-examen.

Autorijles in Woerden

Woon jij in Woerden en wil jij je rijbewijs halen? Rijschool Hans biedt een totaalpakket aan diensten aan. Zo kun je een voordelig lespakket aanschaffen, een snelcursus volgen en kun je bij ons terecht als je te maken hebt met faalangst, autisme of ADHD. Bovendien kennen onze instructeurs de omgeving Woerden op hun duimpje. Aan de hand van de rijervaring die een leerling heeft worden de meest geschikte routes gereden. Zo wordt elke les maximaal benut en word je optimaal voorbereid op het behalen van je examen. Schrijf je nu in!

Motorrijles in Woerden

Ook voor het volgen van motorrijlessen in Woerden ben je bij ons aan het juiste adres. De eerste lessen zullen bestaan uit de voertuigbeheersing. Op het parkeerterrein bij onze rijschool in Woerden word je optimaal voorbereid om met de motor de weg op te gaan. Twijfel je nog welke motorrijschool in Woerden het beste bij je aansluit? Je bent bij ons altijd welkom om eerst een proefles te nemen om te wennen aan onze manier van lesgeven. Schrijf je nu in!

Aanhangwagen

Woon je in Woerden, ben je in het bezit van rijbewijs B en wil je het examen voor aanhangwagen E behalen? Wij bieden een scherp geprijsd pakket aan, waarmee je binnen een dag in het bezit bent van je aanhangwagenrijbewijs. Bovendien kun je bij ons een opfriscursus volgen. Moet je nog een keuze maken welke rijschool in Woerden het meest geschikt voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles. Schrijf je nu in!

Cursus theorie-examen

Rijschool Hans staat in Woerden bekend om haar cursussen voor het theorie-examen van het rijbewijs B. In deze klassikale cursus word je binnen vijf uur klaargestoomd en voorbereid op het examen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inzicht over welke kennis een cursist moet beschikken en worden de kansen op het behalen van het examen aanzienlijk vergroot. Schrijf je nu in!


Meer informatie / Inschrijven